Колеги! На Різдво Христове нехай буде місце любові, справжнім словам, які від щирого серця народжуються. Нехай щирість витатиме в повітрі, і відчуватиметься доброта та любов до ближніх. Давайте збережемо у собі найкращі якості. Вітаю!

Дорогі мої колеги вітаю вас із Різдвом Христовим! Бажаю цього святого свята віри в те, що відбувається, надії на майбутнє і любові до ближніх своїх! Нехай вас зігріває доброта і теплота сердець, що люблять поруч.

З Різдвом Христовим, дорогі мої колеги. Бажаю всім достатку та удачі, яка допоможе вам красиво жити та весело мріяти. Нехай у кожного буде свій добрий ангел, нехай кожному щастить у всіх справах.

З Новим роком, шановні колеги! Цілий рік ми працювали пліч-о-пліч і при всіх проблемах не падали духом, працювали і чесно виконували завдання! Нехай у новому році нам більше щастить, зарплати зростають і ніхто не хворіє!

Різдво Христове – це справді святе і чисте свято. Бажаю Вам, дорогі мої колеги, щоб Ваше життя було таким же чистим, світлим, щоб печалі ніколи не торкалися Вашої душі, а навпаки в ній панував тільки спокій і радість.

Вітаю від щирого серця з Різдвом Христовим. Побажати хочу великих надій та світлої радості, чудових емоцій та душевних розмов, приємних зустрічей та веселих свят, щирості душі та доброти серця.

Вітаю вас, дорогі колеги, з Різдвом Христовим. Бажаю вам усім світлого блага та доброго щастя, милосердя та пишноти душі, високих успіхів та великих досягнень, чудового достатку та міцного здоров’я.

Вітаю вас із настанням Різдва, дорогі колеги! У це свято, яке ми всі так любимо, бажаю вам набратися більше сил, енергії та ентузіазму, нехай усі проекти будуть реалізовані та всі цілі досягнуті!

Колеги, з Різдвом Христовим! Нехай світ житиме у ваших серцях та будинках, щоб зустрічали рідні посмішками та обіймами. Нехай кожне прохання, кожна молитва буде почуто, а бажання виконуються швидше.

Колеги, зі святом вітаю вас від щирого серця! Бажаю, щоб святковий настрій був незалежно від дня тижня, успіх завжди на першому місці, а підтримка близьких та рідних завжди дає натхнення на неймовірні справи! Щасливого Різдва.